Motivational Thursday


Som jag skrev i ett inlägg några inlägg neråt har jag inte mått så bra den senaste tiden, känns som det är så mycket som har gått fel för mig.
Idag fick jag en lite confidence boost när jag fick veta att jag klarat två av mina senaste matteprov *Peppar peppar* Hoppas att jag även klarat det provet jag gjorde idag. Då är jag på steg 3 av 6, Alltså halvvägs!
 
Resultaten fick mig att tänka till. Det låter så klyschigt men varför skulle jag INTE klara av det när det finns så många andra som kan. Matte har varit ett ämne jag haft svårt för sedan jag gick i tredje klass och jag har aldrig kommit fram till varför. Min personliga teori är att eftersom jag började få problem i sån ung ålder tappade jag suget på allt som har med just det ämnet att göra vilket bara är naturligt om man tänker efter. Hur kul är det att lära sig något för att man är tvungen och inte har ett intresse? Nu när jag fick resultaten kände jag hur jag fick en sån just att lära mig ännu mer, denna gång genuint.
 
 

//

As i wrote in a post some postsdown below i have not been feeling so well lately. I feel like so many things i've tried have went wrong.

I got a confidence boost today!

I was told that two of my latest math test Went well * Pepper pepper * I really hope i pass the test i did today also. 'm halfway to passing if i do!
 
The results really made me Think. It's sounds like a cliche but why would i NOT make it when everyone else do.

Math has been a topic I had a hard time with since i was in third grade and I have never come to know why. My personal theory is that since i started having problems at such a young age, I lost my motivation to everything related to that particular subject which is only natural if you think about it. How fun it is to learn something that is forced and you do not have interest in? Now when I got the results I felt I had such a right to learn even more, this time genuinely.

 
4
Netti Starby

Vad kul att det går bättre för dig med matten och jag hade också svårt för matte upp till högstadiet. I gymnasiet fick jag en jätte bra mattelärare och då blev det genast roligare och det märktes även på proven :-D Kramis

Svar: Åh tack :D Vad kul att du hade en bra mattelärare! Det gör verkligen stor positiv påverkan när det märks att lärare tycker om sina arbeten och dessutom är duktiga på det dom gör :D Kram
coumbas.blogg.se

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Håller tummarna på att du klarar det! :)

Svar: Tack så mycket :D
coumbas.blogg.se

Photo by E M E R E L L A

Vad duktig du är som klarat 2 prov! :) Keep up the good work :)

Svar: Tack så jättemycket :D
coumbas.blogg.se

Celine

Så bra att du fick tillbaka peppen med matte! Själv har jag slutat plugga matte för två år sedan eftersom att det är något jag alltid har haft problem med :/

Svar: Tack! Det känns så lättande verkligen :D Kan verkligen förstå dig som själv haft det sålänge :/ Hoppas du gör ett nytt försök i framtiden, i Believe in you :D
coumbas.blogg.se